-

Amsterdamsche kerstdiner

Amsterdamse Kerst

Van maandag 24 tot en met woensdag 26 december, tijdens de kerstdagen, vindt in het Museum op de Herengracht een bijzonder kerstdiner plaats met Chef Abu Bakthari. Het diner is elke avond om 19.00 uur. Geniet van een waar sterrendiner, compleet verzorgd door het team van Chefstable.
Het ‘Amsterdamse kerst diner’ is een onvergetelijke kerstervaring in hartje Amsterdam.
Een menu van zeven gangen, all-inclusive, met een bruisend aperitief en een parade van amuses. Verrassende en smakelijke smaakcombinaties, geïnspireerd op Amsterdam. Oók inbegrepen: een zevengangen-wijnarrangement en koffie of thee met friandises als afsluiter.

Organisatie: Chefstable

Chefstable is een cateringbedrijf in het luxe segment van de markt. Ze hebben ruime ervaring met het verzorgen van de menu’s voor zowel bedrijfsdiners als voor particulieren. Het bedrijf richt zich op klantenservice, duurzaamheid en kwaliteit. Chefstable is dagelijks op zoek naar bijzondere ingrediënten, de gerechten die zij serveren zijn altijd vers en bestaan voornamelijk uit streekproducten, op een natuurlijke wijze gewonnen. “Wij houden niet van compromissen maar gaan voor echte kwaliteit”, zegt chef Abu. “De groenten zijn niet alleen vers maar worden bovendien niet chemisch besproeid. Ze behouden zo hun natuurlijke smaak, vitamines en kleur. Niet alleen vers maar ook nog eens gezond!
Dat is onze drijfkracht richting een efficiëntere en gezondere toekomst. Er worden speciale, unieke ingrediënten voor ons gekweekt, bijvoorbeeld microgroenten, diverse eetbare bloemen maar ook verschillende aardbeien, zoals de ananas-aardbei en de roze Kennedy aardbei. Alles wordt hier zorgvuldig en met veel zorg en aandacht gekweekt. Ik kan het hele proces van begin tot eind volgen en dan heerlijke gerechten maken met het eindproduct.”

Met de kerstdagen heeft u de kans om zélf te proeven. Chefstable organiseert een kerstdiner waarbij u kunt genieten van een speciaal ‘Amsterdams kerstdiner’, dat is samengesteld met producten die geteeld zijn door Chefstable.

Aanvullende informatie

Amsterdamse kerstmenu € 249,99 p.p.
7 gangen kerstdiner
7 gangen wijn arrangement
Aperitief
Amuses
Koffie en friandises
Plat of bruiswater
Geef je dieet wensen door wij houden uiteraard rekening mee.

Locatie
Herengracht 573, 1017 CE Amsterdam , Nederland
Aanvang vanaf 19:00
Vragen of meer informatie?
040-2405007 / Info@chefstable.eu